Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

25/01/2024 22:43:09 - 25/01/2024 22:43:09 - 217 Okunma

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı ikinci sınıf öğrencileri, Pınarhisar’da bulunan Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

10.01.2024 Çarşamba günü saat 13:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşen ziyarette üniversite öğrencileri ile rehabilitasyon merkezindeki bireyler oyunlar oynayıp şarkı ve müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. Ziyaretteki amacın, her bireyin ihtiyaçlarına uygun ve etkili bir şekilde destek sağlayarak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürebilmelerine katkıda bulunmak olduğunu belirten öğrenciler, yanlarında getirdikleri küçük hediyeleri dağıttı. Son olarak Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarıyla toplu fotoğraf çekilmesiyle etkinlik son buldu.

rehabilitasyon merkez ziyaret

rehabilitasyon_mrk