11/11/2021 23:44:23 - 11/11/2021 23:44:23 - 507 Okunma

Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı, YÖKün 29/03/2012 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile açılmış, 2014-2015 Akademik yılı itibarı ile öğrenci alımına başlatmıştır.

120 AKTSLİ program başarılı bir şekilde tamamlanıp, program yeterlilikleri sağlandığında Halkla İlişkiler ve Tanıtım önlisans derecesine sahip olunur.

Programı başarıyla tamamlamak için mevcut olan derslerin tümünü (120 AKTS karşılığı) geçmek, 4.00 üzerinden en az 2.00 ağırlıklı not ortalaması elde etmek ve 40 iş günü olacak şekilde zorunlu stajı (Staj Yönetmeliği gereği, staj başarı notunu elde etmek zorunludur) başarıyla tamamlamak gerekmektedir.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı mezunları, Açıköğretim Fakültesinin bölümleri ile ilgili lisans programlarına kayıt yaptırarak eğitimlerine devam edebilirler veya Dikey Geçiş Sınavından (DGS) geçerli not almaları koşuluyla diğer üniversitelerin lisans programlarında öğrenim görebilirler. Bu programlar; Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Yönetimi, İletişim ve Tasarım, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkilerdir.

halkla ilişkiler ve tanıtım hakkımızda