T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
PMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı

Çağın Hastalığı Teknoloji Bağımlılığı” Başlıklı Konferans Düzenlendi

15/11/2017 16:00:36 - 20/12/2021 16:00:36 - 504 Okunma

Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri tarafından düzenlenen konferans “Çağın Hastalığı Teknoloji Bağımlılığı” başlıklı konferans 15.11.2017 çarşamba güü saat 10:30’da Pınarhisar Halkeğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Konferansa konuşmacı olarak Psikiyatrist Berrin KAYA katıldı.

Konferansa Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Aydın ÜNAL, Öğretim Görevlileri Onur GÜNAYDIN ve Kadir Metin AKBAŞ katılım gösterdi. İnteraktif bir sunum tercih eden Psikiyatrist Berrin KAYA, Teknoloji Bağımlılığı için lise çağında eğitim alınmasının gerekli olduğunu ifade etti. Teknolojinin bireyler üzerindeki ciddi etkilerini anlatan Kaya, teknolojinin insanları değil, insanların teknolojiyi “ihtiyaçları doğrultusunda” kullanması gerektiğini söyledi. Berrin Kaya, gerçek hayattaki tecrübelerle ve teknolojinin oluşturmuş olduğu sanal arasındaki ayrıma gerçeklik kavramı üzerinden açıklık getirdi.

Kaya, teknoloji bağımlılığının belirli bir tedavisi olmadığını belirterek insanların gerçek hayatta sosyal faaliyetlere yönlendirilmesi gerektiğini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı. Konferans soru cevap faslı ve plaket takdimiyle sona erdi. 

Teknoloji Teknoloji bağımlılığı Konferans

Facebook Twitter Google Plus
Teknoloji Bağımlılığı

Duyurular

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.